Foment de Sitges elabora catifa de flors a Sitges

IMG_9836 imatge patro 2- villa suburRetorn al Corpus…

Foment de Sitges elabora, després de la confecció de la catifa del Cap de la Vila pel seu centenari l’any 2016, una catifa al carrer Major, al 6º tram. Aquesta catifa s’ha inspirat en motius locals. Sabries dir-nos quina ha sigut aquesta inspiració?

Seguint la tradició floral de catifes a Sitges, els membres de Foment de Sitges van dibuixar durant la nit el motiu de la catifa i a primera hora es van posar a fer les proves de quantitats per cada figura. Tot i la reduïda mida de la catifa, el motiu es presentava complicat pel detall que representava.

Tot i això, dins l’horari previst, es va donar per acabada la catifa, no sense haver col·laborat amb altres catifes en l’intercanvi de flor, “em falta groc… te’l canvio pel vermell!”, creant vincles i rialles, seguint l’esperit de col·laboració entre trams que desprèn la creació de les catifes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *