12 Trobada de catifaires de Catalunya

12 Trobada de la Federació de Catifaires de Catalunya.

S’ha celebrat la 12 Trobada de la Federació Catalana de Catifaires a Caldes de Montbui amb la participació de les 10 entitats culturals que la conformen. En aquesta trobada han participat catifaires de la vila que han pogut participar en l’elaboració de la catifa dissenyada per un catifaire local. La trobada, tot i el vent i el fred, ha estat un èxit de participació, tant pels catifaires com pel públic, que han omplert el carrer Roma observant i admirant la confecció de totes les catifes.

En representació de Sitges, han participat catifaires del carrer Major, carrer Jesus, carrer de l’aigua i Foment de Sitges. Esperem que en properes trobades puguem gaudir de la bona companyia de molts altres catifaires.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *