Foment de Sitges amb el Calendari solidari dels Mossos d’Esquadra 2018

Gràcies als Mossos d’Esquadra per oferir-nos la possibilitat de participar en la confecció del Calendari Solidari 2018. Els fons recaptats es donaran a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC), amb l’objectiu de millorar l’assistència als malalts d’Alzheimer i donar suport als seus.

La nostra participació és va fer en el marc de la celebració del Ral·li de l’any passat, on també gràcies als participants, els protagonistes del calendari van poder gaudir del que pocs han pogut, pujar sobre algun dels magnífics cotxes participants. Van gaudir moltíssim.

Esperem que amb aquesta iniciativa es pugui donar un suport important a la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya.

Us adjuntem l’enllaç per que pugueu veure el Making of del Calendari.

Fins aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *