Federació de Catifaires de Catalunya

Foment de Sitges és present com a membre fundador de la Federació Catalana de Catifaires i Art efímer de Catalunya. La Federació agrupa entitats que organitzen els actes del Corpus a les seves respectives poblacions, amb especial èmfasi amb les creacions de les catifes florals i altres elements. Cada població té el seu estil i tradició, però totes estan englobades dins l’art efímer.

Internacionalment, la Federació representa Catalunya a la Comissió Internacional de Catifaires, entitat que aglutina representants d’arreu del mon on existeix aquesta tradició d’art efímer, en les seves respectives vessants, florals, sorres i altres materials. En l’enllaç anterior trobareu més informació sobre objectius i esdeveniments de la Comissió.

La Federació de Catifaires organitza trobades per donar visibilitat a l’art efímer arreu de Catalunya i també a nivell estatal i internacional.

Vols venir a fer catifes amb nosaltres? Mira el calendari i contacta’ns a través del formulari de contacte.

En la mesura del possible i segons necessitats de la Federació,  la participació està oberta a tots els sitgetans que vulguin gaudir fent catifes de flors.