Pubillatge 2016-2017

Èxit de participació en la 37ª Nit de les Pubilles i Hereus de Sitges

Seguint el format instaurat en l’anterior edició, la 37ª Nit de les Pubilles i Hereus de Sitges es va celebrar en obert i per tota la població de Sitges. En aquesta ocasió, el lloc on es va celebrar el sopar i elecció de la Pubilla i Hereu de Sitges va ser el Jardí de l’Hort de Can Falç, espai cèntric i emblemàtic del paisatge sitgetà.diptic_pubilles_2016

Uns 300 comensals van reunir-se per festejar l’elecció de la Pubilla i Hereu de Sitges que cada vegada compta amb més entitats participants i que any rera any, genera interès en altres associacions de la vila. 11 entitats locals van presentar candidat i candidata, entre els quals, recordem la presencia encara de l’Hereu de Catalunya Josep van Gorkom.

julia pascual

Pubilla Societat Recreativa El Retiro, Júlia Pascual

joan hernandez

Hereu Associació Gastronòmica i Cultural Eva’s, Joan Rodríguez

Els escollits, a través de les diferents proves i exàmens de cultura popular local, catalana i general, van ser la Júlia Pascual Mellado (Societat Recreativa el Retiro) i en Joan Rodríguez Hernández (Associació Gastronòmica i Cultural Eva’s).

Cal destacar la gran afluència de representants del mon del pubillatge de diferents poblacions, amb qui hi ha gran sintonia per part dels nostres representants, convertint-se Sitges, en un dels propers referents dins del Pubillatge català.

Des d’aquesta crònica, volem agrair la implicació de tots els que van ajudar a dur a terme aquesta vetllada, Ajuntament de Sitges, entitats participants, gestió de la guingueta de l’Hort de Can Falç, així com als voluntaris que donen suport a Foment de Sitges a l’hora d’organitzar aquests actes.