Pubillatge 2017-2018

El pubillatge de Sitges creix…pubillaihereu_mosaic2

El pubillatge de Sitges pel 2017-2018 arrenca amb bones notícies. Enguany augmentem el nombre de pubilles i hereus previstos per a la representació de les entitats locals.  En xifres provisionals, el nombre d’entitats representades pugen a 13 per al 2017, a l’espera de la confirmació d’alguna entitat més. A part d’augmentar el nombre d’entitats participants, les actuals augmenten la seva representació apostant per la figura de l’hereu. Snese tancar candidatures, ara per ara hi haurà 9 hereus, que juntament amb les 13 pubilles confirmades fan notar la revifada d’aquesta festa tradicional a Sitges, i la projecció que els nostres representants fan de Sitges arreu de Catalunya.

Juntament amb aquest augment, coincideix amb la creació del Foment del Pubillatge del Garraf, entitat creada per donar suport al pubillatge a les poblacions dels Garraf en les que encara no hi ha representants. La nostra ex-pubilla i col·laboradora de Foment, Nadia Viana,va ser l’escollida per representar aquesta entitat dins el Consell Comarcal del Garraf, donant una gran visibilitat i un suport institucional al pubillatge garrafenc.

Actualment, estem immersos en les tasques d’organització i contacte amb entitats per oferir la 38ª Nit de les Pubilles i Hereus de Sitges en el format obert que tant bon resultat està donant de cara al poble.

Estigueu atents a les últimes notícies….

diptic pubilles 2017